Известие

Collapse
No announcement yet.

пак проблем

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• пак проблем

здр.пак проблеми след смяна на дебитомер.колата придарпва6е и пука6е яко казаха ми 4е е за дебитомер и аз си взех втора рака сега варви перфектно непука а и си е супер,но оборотите по4наха да играят от какво ли може да е моля помагаи те.и едно уто4нение само като е по инерциа на место са си стабилни
    Alfa Romeo 146 1.4 T.S

Много е писано по въпроса, дебитомер втора ръка е меко казано бъркане в чувал. Иди на диагностика.

пс: кръщавай ги тия теми по-смислено
    Last edited by tonov; d.m.y г., 22:41.
    166 2,4JTD 20V Sportronic Edizione collezionisti
    ex 156 2,4JTD; ex 146ti; ex 145 1,6 boxer

Comment

еми маи 6те ходя ама ина4е колата сега е перфектна отдавна небе6е летяла така
      Alfa Romeo 146 1.4 T.S

Comment

колега можеш ли да ми опишеш старият ти проблем с пукането защото аз сам маи подобен като твоя проблем и нз кое да сменя вече....тея дни само да зема пари и смятам да смянам ремаци ролки и както каза колегата (tonov) в моята тема ще жидя дали колата е зацепена както трабва и дано се оправи 6те ти бъда благодарен ако ми каве6 повече за проблема ти благодаря както на теб така и на колегата TONOV за мненията изказани от него
        alfa romeo 145 1.6 16v TS 97 120hp sigpic CRASH
        145 1.6 16v TS 99
        166 2.4 JTD 150(hp)

Comment

еми пукането бе6е,като е студена някаде 15 мин и трябват да се оправи освен 4е пука6е няма6е никва мо6тност,като и дам газ и се дави и забива предницата абе трагедиа не се кара6е така в4ера от както сложих дебитомера вси4ко това из4езна,но сега пак оборотите се базикат
          Alfa Romeo 146 1.4 T.S

Comment

Първоначално публикувано от kemo_nike Покажи съобщение
            еми пукането бе6е,като е студена някаде 15 мин и трябват да се оправи освен 4е пука6е няма6е никва мо6тност,като и дам газ и се дави и забива предницата абе трагедиа не се кара6е така в4ера от както сложих дебитомера вси4ко това из4езна,но сега пак оборотите се базикат
            Значи може и още нещо да й има, освен дебитомера.
            166 2,4JTD 20V Sportronic Edizione collezionisti
            ex 156 2,4JTD; ex 146ti; ex 145 1,6 boxer

Comment

За менкането на оборотите може да ти трябва и адаптиране на др. клапа.
              За пукането може да е от много неща ,нищо че като си сменил дебитомер и се е оправила(може да трябва и по-добре да върви).
              Алфа 145 2000г.1.6тс 120кс с чипче
              Кавазаки 1000к 130кс малко повече върви от алфичката

Comment

Първоначално публикувано от Xtrime7 Покажи съобщение
                За менкането на оборотите може да ти трябва и адаптиране на др. клапа.
                За пукането може да е от много неща ,нищо че като си сменил дебитомер и се е оправила(може да трябва и по-добре да върви).
                адаптиране на др. клапа това какво е и как се оправя.А за пукането от какво друго да е като сам и сменил кабелите и све6тите ама и това непомогна а сега из4езна зна4и е било от това поне аз така мисля де пи6и ми ако мисли6 друго де интересно ми е може пак не6то да излезне
                Alfa Romeo 146 1.4 T.S

Comment

Когато е студено я държа сутрин поне 5 минути да загрее за да не се получават излишни проблеми
                  sigpicAlfa Romeo 146 1.4 T.S. 16v

Comment

Working...
                  X