здр.пак проблеми след смяна на дебитомер.колата придарпва6е и пука6е яко казаха ми 4е е за дебитомер и аз си взех втора рака сега варви перфектно непука а и си е супер,но оборотите по4наха да играят от какво ли може да е моля помагаи те.и едно уто4нение само като е по инерциа на место са си стабилни
Известие
Collapse
No announcement yet.
пак проблем
Collapse
X
-
-
колега можеш ли да ми опишеш старият ти проблем с пукането защото аз сам маи подобен като твоя проблем и нз кое да сменя вече....тея дни само да зема пари и смятам да смянам ремаци ролки и както каза колегата (tonov) в моята тема ще жидя дали колата е зацепена както трабва и дано се оправи 6те ти бъда благодарен ако ми каве6 повече за проблема ти благодаря както на теб така и на колегата TONOV за мненията изказани от негоalfa romeo 145 1.6 16v TS 97 120hpsigpic CRASH
145 1.6 16v TS 99
166 2.4 JTD 150(hp)
Comment
-
еми пукането бе6е,като е студена някаде 15 мин и трябват да се оправи освен 4е пука6е няма6е никва мо6тност,като и дам газ и се дави и забива предницата абе трагедиа не се кара6е така в4ера от както сложих дебитомера вси4ко това из4езна,но сега пак оборотите се базикатAlfa Romeo 146 1.4 T.S
Comment
-
Първоначално публикувано от kemo_nike Покажи съобщениееми пукането бе6е,като е студена някаде 15 мин и трябват да се оправи освен 4е пука6е няма6е никва мо6тност,като и дам газ и се дави и забива предницата абе трагедиа не се кара6е така в4ера от както сложих дебитомера вси4ко това из4езна,но сега пак оборотите се базикат166 2,4JTD 20V Sportronic Edizione collezionisti
ex 156 2,4JTD; ex 146ti; ex 145 1,6 boxer
Comment
-
За менкането на оборотите може да ти трябва и адаптиране на др. клапа.
За пукането може да е от много неща ,нищо че като си сменил дебитомер и се е оправила(може да трябва и по-добре да върви).
Comment
-
Първоначално публикувано от Xtrime7 Покажи съобщениеЗа менкането на оборотите може да ти трябва и адаптиране на др. клапа.
За пукането може да е от много неща ,нищо че като си сменил дебитомер и се е оправила(може да трябва и по-добре да върви).а сега из4езна зна4и е било от това поне аз така мисля де пи6и ми ако мисли6 друго де интересно ми е
може пак не6то да излезне
Alfa Romeo 146 1.4 T.S
Comment
Comment